51

Workshops

Heb je een specifieke coachingvraag? Wij werken graag een workshop op maat voor je uit. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

Assertief communiceren en feedback geven
Durf je de olifanten in de kamer benoemen (en in de ogen kijken)? In deze workshop leer je problemen benoemen binnen je team en werken we aan een cultuur die openstaat voor feedback.

Passievol leiderschap met impact
Voor leidinggevenden die hun eigen passie willen inzetten om anderen te motiveren én tot betere resultaten te komen.

image

Hoe maak je van je team een hecht en gezond team?
We versterken het wederzijds vertrouwen, het commitment, de directe aansprakelijkheid enz. binnen je team om individuele noden en agenda’s naar de achtergrond te brengen en te focussen op het belang van het team. Goede resultaten gegarandeerd! 

Hoe ga je binnen je team naar een optimale samenwerking?
Als je de tussenschotten tussen je teams of medewerkers wilt weghalen om te komen tot een productieve samenwerking vanuit verbinding.

Wil je meer weten of de prijzen of mogelijkheden van onze workshops op maat? Heb je een andere coachingvraag? Neem contact met ons op.

image
Afbeelding van Luc Nouwen
Luc Nouwen

Coaching voor jouw team?

Neem contact op via +32 (0)498 45 05 16

TOP organisatie!

Dorien Hermans Hermans-Vermeulen

Teambuilding in de wei! We hebben een amusante, ontspannende namiddag gehad. Originele spelen! Mooie, verzorgde locatie met super gastheer en gastvrouw Luc en Marina! Bedankt voor de leuke ervaring.

Het was een topdag!

Ruben van Dael CM Limburg

De nodige accommodatie voor een inspirerende voormiddag vonden we in de hooizolder. Dit werd gevolgd door vier schitterende teambuildingsspellen met oog voor samenwerking en verschillende rollen in de groep.

Deze bedrijven gingen je voor

 • Uniek in België

  We waren de eerste boerderij in België om teambuilding en bedrijfscoaching op te nemen in ons aanbod. Euh, in onze weides.

 • Leuk & leerzaam

  Origineel, authentiek én doeltreffend. Het zijn al jarenlang de sterkhouders van onze teambuilding- en andere activiteiten.

 • Ervaring

  Sinds 2010 deden al honderden organisaties een beroep op onze ervaring. En veel van hen komen regelmatig terug.

 • Gastvrij

  Klanten? Neen, die vind je hier niet. Gasten met de hoofdletter G, die wel. En Gastvrijheid. Welkom!

Afbeelding van Luc Nouwen
Luc Nouwen

Vragen?

Neem contact op via +32 (0)498 45 05 16