46

Gamification

De productiviteit en verbondenheid binnen je team vergroten door spelletjes te spelen? Dat lukt, en zelfs heel goed, want het is precies wat je via gamification kunt bereiken. Gamification combineert gametechnieken en spelelementen in de echte wereld om zo unieke leerervaringen te creëren. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten én met bewezen impact. Zeg dus nooit zomaar ‘het is maar een spelletje.’ Na een bezoek aan Beat the Barn weet je wel beter.

image
image

In de klompen van de boer

Oh jee, Luc en Marina worden dringend weggeroepen voor een speciale missie in het buitenland. Aan jou en je collega’s om de boerderij enkele dagen over te nemen én ze als echte professionals te runnen. Het draaiboek dat Luc en Marina achterlieten helpt je aardig op weg, maar hoe krijgen jullie die klus samen geklaard? Tip: niet door als een koe naar een trein te kijken. Ontdek aan de hand van dit spel de sterktes en uitdagingen van je team! In de klompen van de boer!

Durf jij de uitdaging aan?

Offerte aanvragen
image

Red ons vee

Er dreigt een overstroming en ons vee moet in veiligheid worden gebracht. Hoe krijg je ze aan de overzijde van de beek? Je hebt immers maar een paar middelen beschikbaar en moet er bovendien ook nog rekening houden dat de sommige diersoorten niet bij elkaar kunnen zitten. Creatief denken is hier de boodschap. En uiteraard: teamwork. Maar opgelet, want voor je het weet slaat het weer terug om …

Schiet jij ons te hulp?

Offerte aanvragen
Afbeelding van Luc Nouwen
Luc Nouwen

Coaching voor jouw team?

Neem contact op via +32 (0)498 45 05 16

TOP organisatie!

Dorien Hermans Hermans-Vermeulen

Teambuilding in de wei! We hebben een amusante, ontspannende namiddag gehad. Originele spelen! Mooie, verzorgde locatie met super gastheer en gastvrouw Luc en Marina! Bedankt voor de leuke ervaring.

Het was een topdag!

Ruben van Dael CM Limburg

De nodige accommodatie voor een inspirerende voormiddag vonden we in de hooizolder. Dit werd gevolgd door vier schitterende teambuildingsspellen met oog voor samenwerking en verschillende rollen in de groep.

Deze bedrijven gingen je voor

 • Uniek in België

  We waren de eerste boerderij in België om teambuilding en bedrijfscoaching op te nemen in ons aanbod. Euh, in onze weides.

 • Leuk & leerzaam

  Origineel, authentiek én doeltreffend. Het zijn al jarenlang de sterkhouders van onze teambuilding- en andere activiteiten.

 • Ervaring

  Sinds 2010 deden al honderden organisaties een beroep op onze ervaring. En veel van hen komen regelmatig terug.

 • Gastvrij

  Klanten? Neen, die vind je hier niet. Gasten met de hoofdletter G, die wel. En Gastvrijheid. Welkom!

Afbeelding van Luc Nouwen
Luc Nouwen

Vragen?

Neem contact op via +32 (0)498 45 05 16