37

Teamontwikkeling

Wat drijft je team? Wat motiveert hen? En wat betekent dat voor het functioneren van een team? Waar zitten de valkuilen en waar de groeikansen? Bij teamcoaching gaan we nog een stap verder dan bij teambuilding. Aan de hand van onderbouwde methodes, zoals Management Drives of andere tools, nemen we je team onder de loep en krijg je meer inzicht. In jezelf én in je collega’s. Om zo tot meer verbinding te komen. 

Onze ervaren en gecertificeerde coaches luisteren graag naar de uitdagingen die je team ervaart. Van daaruit werken we binnen het team, inclusief leidinggevende, rond de bewustwording rond die uitdagingen. De theorie vertalen we vervolgens naar de praktijk. Daarvoor zoeken we de buitenlucht op. Maak je klaar voor een leerrijke en verhelderende dag én voor duurzame verandering op de werkvloer. Je team zal je dankbaar zijn. Niet alleen omdat de teamactiviteiten zo leuk zijn.

image
Afbeelding van Luc Nouwen
Luc Nouwen

Coaching voor jouw team?

Neem contact op via +32 (0)498 45 05 16

TOP organisatie!

Dorien Hermans Hermans-Vermeulen

Teambuilding in de wei! We hebben een amusante, ontspannende namiddag gehad. Originele spelen! Mooie, verzorgde locatie met super gastheer en gastvrouw Luc en Marina! Bedankt voor de leuke ervaring.

Het was een topdag!

Ruben van Dael CM Limburg

De nodige accommodatie voor een inspirerende voormiddag vonden we in de hooizolder. Dit werd gevolgd door vier schitterende teambuildingsspellen met oog voor samenwerking en verschillende rollen in de groep.

Deze bedrijven gingen je voor

 • Uniek in België

  We waren de eerste boerderij in België om teambuilding en bedrijfscoaching op te nemen in ons aanbod. Euh, in onze weides.

 • Leuk & leerzaam

  Origineel, authentiek én doeltreffend. Het zijn al jarenlang de sterkhouders van onze teambuilding- en andere activiteiten.

 • Ervaring

  Sinds 2010 deden al honderden organisaties een beroep op onze ervaring. En veel van hen komen regelmatig terug.

 • Gastvrij

  Klanten? Neen, die vind je hier niet. Gasten met de hoofdletter G, die wel. En Gastvrijheid. Welkom!

Afbeelding van Luc Nouwen
Luc Nouwen

Vragen?

Neem contact op via +32 (0)498 45 05 16