42_crop

Managementtools

Geen nattevingerwerk bij onze teamcoaches. Wel een schat aan ervaring én beproefde methodes en tools om jouw team in beweging te zetten richting duurzame verandering. Zo maken we gebruik van Management Drives, maar ook Insights, DISC of MPTI om na te gaan wat de drijfveren, valkuilen én groeikansen binnen je team zijn. Dit combineren we vaak met de piramide van Lencioni die steeds vertrekt van de basisvraag: Wens je een slim team of net een hecht en gezond team? We gaan na in welk van de vijf lagen van de piramide de groeikansen voor je team liggen. Waardevolle stapstenen op weg naar een hecht en gezond team . De verworven inzichten en kennis bundelen we in een rapport, dat je na de sessie(s) mee naar huis krijgt. Neem nu contact op!

image image
Afbeelding van Luc Nouwen
Luc Nouwen

Coaching voor jouw team?

Neem contact op via +32 (0)498 45 05 16

TOP organisatie!

Dorien Hermans Hermans-Vermeulen

Teambuilding in de wei! We hebben een amusante, ontspannende namiddag gehad. Originele spelen! Mooie, verzorgde locatie met super gastheer en gastvrouw Luc en Marina! Bedankt voor de leuke ervaring.

Het was een topdag!

Ruben van Dael CM Limburg

De nodige accommodatie voor een inspirerende voormiddag vonden we in de hooizolder. Dit werd gevolgd door vier schitterende teambuildingsspellen met oog voor samenwerking en verschillende rollen in de groep.

Deze bedrijven gingen je voor

 • Uniek in België

  We waren de eerste boerderij in België om teambuilding en bedrijfscoaching op te nemen in ons aanbod. Euh, in onze weides.

 • Leuk & leerzaam

  Origineel, authentiek én doeltreffend. Het zijn al jarenlang de sterkhouders van onze teambuilding- en andere activiteiten.

 • Ervaring

  Sinds 2010 deden al honderden organisaties een beroep op onze ervaring. En veel van hen komen regelmatig terug.

 • Gastvrij

  Klanten? Neen, die vind je hier niet. Gasten met de hoofdletter G, die wel. En Gastvrijheid. Welkom!

Afbeelding van Luc Nouwen
Luc Nouwen

Vragen?

Neem contact op via +32 (0)498 45 05 16