77

Maaltijden (altijd inclusief drank)

Van picknick tot frietkraam...

En van kraakvers broodjesbuffet tot en met een overheerlijke barbecue. Bekijk hier onze diverse cateringmogelijkheden. Ook leuk om te weten: Kinderen < 12 jaar eten mee voor de helft van de prijs!

Onze prijzen zijn exclusief 12% btw.

Ontbijt

Kopje koffie, verse eitjes, overheerlijke koffiekoeken. Kortom, de ideale start van een boeiende dag bij Beat the Barn. Inclusief alle dranken (fris, koffie, thee, bier wijn en cava) tot 1 uur na het begin van de maaltijd!

€17,-p.p.

Belegde broodjes

Even op krachten komen? Dat doe je met een kraakverse broodjeslunch. Inclusief alle dranken (fris, koffie, thee, bier wijn en cava) tot 1 uur na het begin van de maaltijd!

€16,-p.p.

Frietkraam

Niets zo heerlijk als de geur van verse frietjes. En als je ze dan ook nog eens in goed gezelschap mag verorberen … Om vingers en duimen bij af te likken! Vanaf 50 personen te bestellen en inclusief alle dranken (fris, koffie, thee, bier wijn en cava) tot 1 uur na het begin van de maaltijd!

€16,-p.p.

Barbecue & dessert

Na een leuke dag afsluiten met een sfeervolle, zomerse degustatie barbecue. Een eetfestijn voor groot en klein. Wij maken het vuur alvast voor je aan! Inclusief alle dranken (fris, koffie, thee, bier, wijn en cava) tot 2 uur na het begin van de maaltijd en een heerlijk dessert: Verse hoeve ijs!

€40,-p.p.

Vidé met puree en verse groentjes

Vol-au-vent op op onze eigen, unieke wijze. Die moét je gewoon geproefd hebben. Inclusief alle dranken (fris, koffie, thee, bier wijn en cava) tot 2 uur na het begin van de maaltijd!

€26,-p.p.

Sandwiches en koffiekoeken

Voor wie maar moeilijk kan kiezen: een mix van hartige sandwiches en zoete koffiekoeken. Inclusief alle dranken (fris, koffie, thee, bier wijn en cava) tot 1 uur na het begin van de maaltijd!

€10,-p.p.

Verse soep met brood

Geniet van een dagverse soep met lekker vers brood. Inclusief alle dranken (fris, koffie, thee, bier wijn en cava) tot 1 uur na het begin van de maaltijd!

€8,-p.p.

Dessert: Verse hoeve ijs

Verse hoeve ijs gemaakt van de melk van onze koeien. Hij is zo lekker dat je zelfs twee keer kan opscheppen. Inclusief alle dranken (fris, koffie, thee, bier wijn en cava).

€6,-p.p.

Honger gekregen naar meer?

Van een compacte halve dag tot een volledige, alles-erop-en-eraan-dag. En voor ieder budget. Met verschillende opties om de formule aan te passen aan je wensen, budget en smaak. Dat laatste mag je gerust letterlijk nemen, want onze catering is niet te weerstaan.