Passievolle en enthousiaste coach met pit

Ben je een gecertificeerde coach die op een enthousiaste manier teams en personen kan coachen? Heb je daarnaast een passie voor mensen en zet je hen graag in beweging? Koppel je de theorie van een managementtool graag aan de praktijk? Ben je ondernemend, zelfsturend en werk je probleemoplossend en werk je graag op zelfstandige basis? Dan ben jij dé coach naar wie we op zoek zijn om ons team te versterken.

Aanbod

We dompelen je onder in onze organisatie en missie en visie. Na een inwerkperiode zal je zelfstandig groepen begeleiden. Dat wil zeggen mensen welkom heten, een korte toelichting geven over het verloop van de dag, ze indelen in teams, de opdrachten nauwgezet, maar dynamisch uitleggen, de deelnemers coachen, een managementtool vertalen van de theorie naar de praktijk en toezicht houden op de veiligheid. Je werkt in een leuke sfeer met mensen die komen voor de fun en coaching. Je factureert aan ons. De opdrachten duren meestal 4 uur maar kunnen ook een hele dag duren. Aangezien we onze planning altijd ruim van tevoren kennen, kun je je werk ook tijdig inplannen. 

Interesse?

Laat snel je gegevens en motivatie hiernaast achter. Je mag ons ook altijd verrassen door ons wat extra’s door te mailen of een video van jezelf te sturen. We nemen vervolgens graag contact met je op. Dank alvast!

Afbeelding van Luc Nouwen

Vragen?

Bel me op +32 (0)498 45 05 16
of bekijk de veelgestelde vragen