Enthousiaste spelbegeleider met passie voor de wei

Ben je enthousiast? Zelfzeker? Hou je van actie én heb je een passie voor mensen? Vertoef je graag in de buitenlucht? Misschien ben jij dan wel de persoon die we zoeken. Voor het begeleiden van teambuildings voor bedrijven, vrijgezellenfeesten en families zijn we namelijk op zoek naar toffe spelbegeleiders die flexibel inzetbaar zijn. Inzicht in het spel (en de deelnemers ;)), een verzorgd voorkomen en leiderschapskwaliteiten zijn belangrijk om onze deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. We zijn zowel op zoek naar mensen die zich door de week vrij kunnen maken als mensen die in het weekend werken. Meertalig zijn (Nederlands, Frans en/of Engels) is zeker een pluspunt. Indien je enkel kennis hebt van het Nederlands mag dat ook. Ook als je gepensioneerd bent en nog een uitdaging zoekt, ben je van harte welkom. 

Aanbod

Je zal getraind worden in onze spellen en visie: we willen van jou graag een echte Beat the Barn-ambassadeur maken. Na een inwerkperiode zal je zelfstandig groepen begeleiden. Van welkom heten, de deelnemers indelen in teams, over het boeiend uitleggen van de weidespelen tot en met het toezicht houden op de wei. En de sfeer? Die is altijd goed, mensen willen immers graag plezier beleven op onze weide. We garanderen je dus ook veel fun op de werkvloer. We werken met een loonadministratiekantoor en met dagcontracten. De tijdsduur hangt af van het aantal spellen dat er gespeeld wordt. Aangezien we onze planning altijd ruim van tevoren kennen, kun je je werk ook tijdig inplannen. 

Interesse?

Laat je gegevens en motivatie achter. Je mag ons ook altijd verrassen door ons wat extra’s door te mailen of een video van jezelf te sturen. We nemen vervolgens contact met je op. Dank alvast!

Afbeelding van Luc Nouwen

Vragen?

Bel me op +32 (0)498 45 05 16
of bekijk de veelgestelde vragen