Enthousiaste catering medewerker met smaak voor de taak

Voor de catering van teambuildings voor bedrijven, vrijgezellenfeesten en families zijn we op zoek naar toffe medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. We zijn zowel op zoek naar mensen die zich door de week vrij kunnen maken als mensen die in het weekend werken. Maar vooral zijn we op zoek naar enthousiasme, en een servicegerichte aanpak.

Aanbod

We leiden je graag op en dompelen je onder in onze organisatie en werking. Na een inwerkperiode zal je zelfstandig groepen van catering kunnen voorzien. Dat wil zeggen verschillende maaltijden klaarzetten, de deelnemers op een vriendelijke manier bedienen, kunnen werken met cateringmateriaal, BBQ bakken, opruimen en afwassen en de locatie terug netjes maken. Hygiëne en proper werken vind je daarbij vanzelfsprekend. Je werkt in een leuke sfeer met mensen die komen voor de fun.

We werken met een loonadministratiekantoor en dagcontracten. De tijdsduur hangt af van welke maaltijd men verkiest. Er kan gevraagd worden te blijven als het wat uit loopt. Aangezien we onze planning altijd ruim van tevoren kennen, kun je je werk ook tijdig inplannen. 

Interesse?

Laat snel je gegevens en motivatie hiernaast achter. Je mag ons ook altijd verrassen door ons wat extra’s door te mailen of een video van jezelf te sturen. We nemen vervolgens graag contact met je op. Dank alvast!

Afbeelding van Luc Nouwen

Vragen?

Bel me op +32 (0)498 45 05 16
of bekijk de veelgestelde vragen