_T2A2591

Melk4Kids

Breng met je school, club of vereniging een bezoek aan Beat the Barn en leer alles over de moderne melkveeboerderij! In groepen van maximaal 30 kinderen gaan we op ontdekkingstocht op de boerderij, leer je alles over koetjes en kalfjes, kom je te weten hoe de melk wordt gemaakt en verwerkt. Je proeft het leven op het platteland en bent voor heel even een échte boer!

Het educatieve project Melk4Kids wordt door de Vlaamse overheid gesubsidieerd. Kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar krijgen de kans om op een speelse manier kennis te maken met het verhaal van de koe en de melk. Heb je interesse? Laat het dan vooral weten. Wij weten de weg én verzorgen de subsidieaanvraag.

image

Subsidie aanvragen

Voor elke groep van maximaal 30 kinderen wordt er een subsidie gegeven van € 50,-. Deze aanvraag doen wij voor je! 

  • We starten de subsidieaanvraag met de gegevens uit de aanvraag wanneer de school het bezoek aan onze boerderij heeft bevestigd.
  • De subsidie vragen we aan op de website van Melk4Kids. Zijn jullie als groep met minder dan 30 kinderen, dan vragen we de subsidie 1x aan. Zijn jullie bijvoorbeeld met 50 kinderen, dan vragen we twee keer de subsidie van € 50,- aan. 
  • Als school en/of contactpersoon van de groep ontvangen jullie vanuit Melk4Kids een bewijs van aanvraag.
  • Na het bezoek aan de boerderij ontvangen jullie vanuit Melk4kids een evaluatieformulier over het bezoek aan de boerderij. Per groep/subsidieaanvraag dient de evaluatie ingevuld te worden.
  • Het evaluatieformulier mailen jullie terug naar Melk4kids. Daarbij is het belangrijk rekeningnummer te noteren waar de subsidies op gestort dient te worden. Het bedrag zal binnen een maand op de aangegeven rekening staan.
image

Voor scholen

Zin in een schooluitstap of schoolreis die tegelijkertijd leerrijk en fijn is? Onze koeien (en wij!) kijken alvast uit naar je komst.

Voor grabbelpas

Ben je tussen de 3 en de 12 jaar? Dan kun je onze boerderij ontdekken dankzij de Grabbbelpas.

Voor kinderclubs

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit die je met je kinderclub kunt doen? Je bent van harte welkom op onze boerderij.

Afbeelding van Marina Geuens
Marina Geuens