_T2A2850
image

MOS schakel

Een duurzame toekomst voor onze planeet begint met bewuste keuzes maken. Dat is niet alleen het gedachtegoed van MOS Vlaanderen, daar sluiten we als Beat the Barn helemaal bij aan. MOS Vlaanderen helpt scholen zich te ontwikkelen tot een milieuvriendelijke en duurzame leer- en leefomgeving. Dat kan niet zonder educatieve uitstapjes om de lesstof om te toveren tot een beleving. 

Sinds 2022 is Beat the Barn erkend als MOS schakel. Met deze erkenning op zak kan iedere MOS school onze organisatie bezoeken voor een educatief aanbod in duurzame ontwikkeling. Zo kunnen leerkrachten het onderwijs laten beleven en leren kinderen over duurzaamheidsthema’s als biodiversiteit, klimaat en vergroening op een ervaringsgerichte manier. 

Met De Lijn naar Beat the Barn

Bij een MOS schakel kunnen kleuters, leerlingen en leerkrachten in klasverband op bezoek gaan. We horen graag met welke klas(sen) jullie de boerderij willen bezoeken voor een educatieve uitstap. Dan kunnen we een passend aanbod afstemmen en de aanvraag regelen.

Neem contact op

Voor scholen

Zin in een schooluitstap of schoolreis die tegelijkertijd leerrijk en fijn is? Onze koeien (en wij!) kijken alvast uit naar je komst.

Voor grabbelpas

Ben je tussen de 3 en de 12 jaar? Dan kun je onze boerderij ontdekken dankzij de Grabbbelpas.

Voor kinderclubs

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit die je met je kinderclub kunt doen? Je bent van harte welkom op onze boerderij.

Afbeelding van Marina Geuens
Marina Geuens