64_crop
image

Schoolreizen

Keek jij als kind vroeger ook reikhalzend uit naar de schoolreis? De jaarlijkse schooluitstap was voor heel wat leerlingen het hoogtepunt van het jaar. En, dat is eigenlijk nog steeds zo. Daarom doen we er bij Beat the Barn alles aan om leerlingen een onvergetelijke schoolreis te bezorgen. Een bezoek aan onze boerderij is bij ons niet alleen leerrijk, je krijgt ook de kans om volop zélf te beleven en te ontdekken. Van het voederen van de dieren tot en met het melken van een koe. Het wordt een uitstap om nooit te vergeten. Dit kan men combineren met de speeltuin van Recreatiedomein Keiheuvel, speciaal ontworpen voor kinderen -12 jaar. We kunnen ook zorgen voor busvervoer tussen de boerderij en de speeltuin, zodat je eigen bus niet de hele dag terplaatse moet blijven. 

Wil jij ook op ontdekking komen met je leerlingen of organisatie? Laat er geen gras over groeien en vraag vandaag nog je offerte aan.

Offerte aanvragen

Voor scholen

Zin in een schooluitstap of schoolreis die tegelijkertijd leerrijk en fijn is? Onze koeien (en wij!) kijken alvast uit naar je komst.

Voor grabbelpas

Ben je tussen de 3 en de 12 jaar? Dan kun je onze boerderij ontdekken dankzij de Grabbbelpas.

Voor kinderclubs

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit die je met je kinderclub kunt doen? Je bent van harte welkom op onze boerderij.

Afbeelding van Marina Geuens
Marina Geuens