221214_Beat_The_Barn_blog-3

Zo ziet jouw warme ontvangst eruit op Beat the Barn

Door: Luc Nouwen


Het nieuwe jaar staat voor de deur. Misschien ben je van plan om een vrijgezellenfeest of teambuilding te organiseren ? Dan moet je Beat the Barn eens proberen. Luc en Marina, de bezielers, trakteren al hun gasten van begin tot einde op een warme ontvangst. Het wij/wei-de gevoel, zeg maar. Hun troeven op een rijtje.

HARTELIJKE ONTVANGST

Goed begonnen is half gewonnen, ook op de hoeve. Als jouw team of je bende vrienden voor een vrijgezellenfeest arriveert, kan je niet naast het welkomstbord kijken dat je komst aankondigt. Luc en zijn team stellen zich aan je voor en begeleiden je van de aankomst tot aan de weidehut. Je bent trouwens geen ‘klant’ op de hoeve, maar een welgekomen gast.

REGEN OF ZON? GEEN PROBLEEM

Op Beat the Barn denken ze aan alles. Geen gepast schoeisel of kleren voorzien omdat het weekendje weg een verrasing was? Je krijgt van Luc en Marina een warme fleece, handschoenen en een paar goeie laarzen. Of misschien heb je meer aan de regenponcho of de tas warme chocomelk om op te warmen? Het staat allemaal klaar.

Ook in de zomer denkt het koppel mee na. Zo zetten ze op hete dagen extra parasols voor de lunch en de teamtafels, voorzien ze voldoende flesjes water tijdens de activiteiten en voorkom je zonnebrand dankzij een portie zonnecrème of een petje.

Ineens je activiteit boeken voor dan? Geef je data en je vraag door en wij bekijken de beschikbaarheid. Stel je vraag.

image image

BELEVING MET DE GROTE B

Bij de agrarische ondernemer en zijn vrouw ben je thuis. Zo mag je drank gewoon uit de frigo nemen, staan er altijd smakelijke wafels en cake klaar en is op kousenvoeten rondlopen de norm.

Er zijn lockers voorzien voor sleutels, je portefeuilles en eventueel je gsm. Zo verlies je geen kostbare spullen tijdens de spelen.

Kan je de activiteiten van je teambuilding of familieweekend niet meedoen maar wil je graag supporteren? Beat the Barn installeert je in een zalige tuinstoel met kussens. Er is muziek en tijdens de lunch laten Luc en Marina jou en je groep in alle rust genieten van de omgeving.

AVONTUREN OP MAAT

Je leest het, aan iedereen wordt gedacht. Bij de hoeve kan je trouwens terecht voor verschillende events. Een teambuilding, coachingsessie of een weekendje weg zijn maar een paar van de mogelijkheden. Stel ons je vraag en we zoeken naar je perfecte plan op maat voor 2021.
Stel ons je vraag.