Heading afbeelding

Van wolvenjacht tot duiventil: nieuwe outdoor-spellen op komst

Door: Luc Nouwen


Bij Beat the Barn blijven we vernieuwen en innoveren. Ondanks het feit dat we al 7 unieke outdoor-spellen aanbieden tijdens onze teambuildings, breiden we ons aanbod verder uit. Zo speel je binnenkort ‘Wolvenjacht’ of ga je aan de slag in onze ‘Duiventil’, twee nieuwe uitdagingen die teams versterken en doen excelleren.

Ga op wolvenjacht

Wist je dat Beat the Barn slechts op luttele kilometers ligt van de plaats waar de wolven Naya en Gust leven en al meermaals hebben toegeslagen? Meteen de inspiratiebron voor de ‘Wolvenjacht’, een nieuw spel – gebaseerd op het bekende Zeeslag – dat in augustus gelanceerd wordt. 2 teams tot 10 personen per team nemen het tegen elkaar op, voorzien van helmen met symbolen van een wolf, een kip of een schaap. De bedoeling is uiteraard de wolven te vangen en zoveel mogelijk kippen en schapen te sparen. Het spel is ondertussen uitgebreid getest en zal binnenkort aangeboden worden aan teams die een teambuildingsessie meemaken op de hoeve.

image image

Het is hier een ‘Duiventil’

Met zoveel mogelijk teamleden op 1 rubberen tegel staan, die naarmate het spel vordert steeds kleiner wordt: een pittige uitdaging. Hoe meer mensen er langer dan 3 seconden op de tegel kunnen blijven staan, hoe meer zakjes zaad om aan de duiven te voederen gescoord kunnen worden. Deze zakjes worden vervolgens aan een weegschaal bevestigd, maar let wel, de zakjes die eraf vallen tellen niet mee bij de totaalscore. Behendigheid, accuraatheid en de nodige voorzichtigheid komen tijdens dit spel aan bod. Word jij de koning van de duiventil?

Meer op komst

Een nieuw spel ontwikkelen, daar kruipt best wat tijd in. Twee nieuwe spellen worden binnenkort toegevoegd, maar er zijn er meer op komst. Tegen het najaar 2020 staan er nog heel wat nieuwigheden op stapel. De bedoeling is alvast om op termijn een 7-tal nieuwe uitdagingen aan het huidige aanbod toe te voegen. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verrassen en blijven verder werken aan leuke en stimulerende spellen.

Zelf uitproberen?

Wil je samen met je team de bestaande spellen tot een goed einde brengen of vanaf augustus de twee nieuwe uitdagingen aangaan? Contacteer ons en we bekijken graag samen met jou hoe we van jullie teambuilding een succes kunnen maken.