221214_Beat_The_Barn_blog-3

Nieuwe naam, dezelfde gastvrijheid

Door: Luc Nouwen


2020 was een heel speciaal jaar, niet alleen omwille van Corona die in ons leven kwam maar ook voor ons bedrijf Sint-Jozefhoeve Teambuilding.
We waren volop bezig met een naamsverandering. Mensen denken niet direct aan plezier, samenwerken, een tof concept, ... bij Sint-Jozefhoeve Teambuilding vonden wij. Hier moest verandering in komen. We wilden een ander imago creëren: stoer, modern en trendy, maar met hetzelfde hartelijke ontvangst.

Komma

Hiervoor schakelden we marketingbedrijf Komma in. Na wat gebrainstorm en overleg met ons, kwamen ze met de naam Beat the Barn. "Dit klinkt al veel leuker, uitdagender, plezieriger,... dan de vorige naam.", zei Marina enthousiast. We polsten meteen bij onze medewerkers wat zij van de naam vonden en iedereen was heel enthousiast. Toen na enkele dagen Komma ook nog met een bijpassende logo afkwam, was er geen twijfel meer mogelijk. Dit moest het worden!

image

Onzekerheid

Toch was er bij mij ook een beetje angst om met een nieuwe naam naar buiten te komen. We hebben al een bepaalde bekendheid met onze naam opgebouwd, zowel voor scholen als groepen. Zou de nieuwe naam dan wel aanspreken bij de mensen en kunnen onze huidige gasten ons nog wel vinden?
Op het moment dat we met de nieuwe naam naar buiten wouden komen, gooide Corona weer roet in het eten. Alle evenementen moesten sluiten. Alles werd on hold gezet. Maar in 2021 hebben we de stap gewaagd en werd Beat the Barn geboren.

TOPjaar!

In 2021 hebben we, ondanks Corona, toch nog een heel mooi aantal gasten mogen verwelkomen op onze teambuildingweide. Ook met de nieuwe naam, bleef ons enthousiasme, gastvrijheid, warmte, plezier, ... en die van al onze medewerkers net zoals tevoren. De groepen die 't pure wei-gevoel mochten ervaren waren eveneens enthousiast, ook over onze nieuwe naam.
Zo heeft Beat the Barn in 2022 een geweldig topjaar achter zich. Met een record aantal deelnemers en groepen was het een druk maar geweldig jaar. Komt het door de nieuwe naam? Of omdat iedereen eindelijk een beetje verlost is van Corona? Misschien toch door dezelfde gastvrijheid die wij en onze medewerkers uitstralen? Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat Beat the Barn weer helemaal klaar is voor 2023 en we iedereen met evenveel warmte en gastvrijheid gaan ontvangen!