221214_Beat_The_Barn_blog-3

De langste dag is de plezantste

Door: Gert Verlinden


Het is zomer: de dagen zijn zo lang als een XL surfplank, de zon staat hoog aan de hemel, het licht straalt intenser. De ideale setting voor een volledige teambuilding dag. Van ontbijt tot de avondlijke barbecue. Francesca Rugiero van het Limburgs Centrum voor Accountancy en haar 23 collega’s verveelden zich geen seconde op Beat The Barn, en dat een dag lang. “De tijd vliegt als je plezier hebt.”

Mix van entertainment

Francesca besprak vooraf het gevarieerde programma van de teambuilding dag met Luc van Beat The Barn. Volgt u even chronologisch mee? Starten met een ontbijt om energie te tanken voor de rest van de dag. In de voormiddag samen om de overwinning strijden tijdens vier spannende weidespelen. Vervolgens de innerlijke mens aansterken met een gezonde en krachtige lunch.

In de namiddag stapte het gezelschap in groepjes van vier collega’s in de Citroen 2PK’tjes. Om gezellig en avontuurlijk te toeren langs een uitgestippeld parcours bezaaid met grappige en pittige opdrachten. De apotheose ’s avonds: een barbecue. Ook met aandacht en zorg voor de vegetariërs. En een rondleiding op de boerderij als toetje. “We kozen voor een combinatie van entertainment en lekker eten erbij. Zodat letterlijk en figuurlijk niemand op zo’n honger bleef zitten”, lacht Francesca.

image

Uit de dip 

Neemt zo’n volledige dag teambuilding een flinke hap uit het budget van de Limburgse boekhouders? In hun beroep letten ze toch nauwgezet op de kleintjes? “Budgettair bleven we netjes binnen het afgesproken kader”, stipt Francesca aan. “Deze jaarlijkse activiteit was z’n investering meer dan waard. Het rendement is zichtbaar, want ik observeer een merkbaar verschil voor en na de teambuilding.”

Francesca vertelt over de sfeer in het bedrijf die in een dipje verzeild was geraakt. “Er was behoefte om samen iets te doen, om opnieuw te verbinden. Tijdens de teambuilding dag hebben we hartelijk gelachen. Ook als we vandaag de fotocollage van onze dag bewonderen, roept dat instant een blij gevoel op. Die gedeelde herinneringen zijn het perfecte gespreksmateriaal op kantoor.”  

 

Zin in ook een volledige dag plezier en jullie teamgevoel te versterken? Kijk dan even op onze arrangementen wat er bij jouw team past en wij helpen je graag verder.